Koirantasauspalvelu Tassaus

Matalataajuus- eli pienteholaser koiran kehohoidon tukipalveluna

Matalataajuuslaser eli pienteholaser

matalataajuuslaser, pienteholaser, palvelut, Tassaus, koirahieronta, koirantasauspalvelu, Helsinki

Käytän tarvittaessa hieronnan yhteydessä matalataajuuslaseria. Laserin vaikutustapa tunnetaan vain osittain. Laserin arvellaan vähentävän kipua ja tulehdusta esimesimerkiksi vähentämällä tulehdusreaktioon liittyvää prostaglandiinituotantoa ja kiihdyttämällä ATP-tuotantoa ja sitä kautta uusien solujen muodostumista. Hieronta yhdistettynä laserhoitoon on  tehokas hoitomuoto äkillisissä kiputiloissa.

Laserhoidon vaikutukset

Laserhoitoa käytetään hieronnan tukena pehmytkudosten kiputiloihin: lihaskireyksiin, jännevammoihin ja eri syistä johtuviin nivelongelmiin. Sillä on myös tulehdusta lieventäviä ja turvotusta vähentäviä vaikutuksia.

Laserhoitoa voi tehdä usein, akuuteissa kiputiloissa jopa joka toinen päivä. Käytän laseria kosketusarkoihin paikkoihin sekä mahdollisiin lääkärin tutkimuksissa todettuihin vammakohtiin. Laser saa aikaan miellyttävän lämmön tunteen kudoksessa, johon säteet kohdistuvat. Yhden yksittäisen kohdan hoito kestää enintään viisi minuuttia.

Lisätietoa

Laserhoitoa on tutkittu yli 30 vuotta. Tutkimuksissa on saatu vaihtelevia tuloksia. Tutkimustuloksia löytyy netistä englanniksi mm. hakusanoilla “therapeutic laser”,”laser therapy”, “low level laser therapy”, “soft laser”. Lisätietoa löytyy myös Wikipediasta.

Siirry sivun alkuun
%d bloggaajaa tykkää tästä: