Koirantasauspalvelu Tassaus

Koiria ja ihmisiä

Pipana on aina valmis auttamaan hoidossa. Tässä Pipana nukkuu sohvalla, jolla ihmisasiakkaani usein istuvat hoitoon tultuaan.
Pipana tykkää nukuskella hoitosohvalla

Tiesitkö, että koirien ja kissojen lisäksi hoidan ammatikseni myös ihmisiä? Olen Kaisa, yhdeltä koulutukseltani hoitotieteellinen hoitaja eli huolehdin hoidettavan kokonaisvailtaisesta hyvinvoinnista sekä toteutan lääkärin ohjeiden mukaista lääkehoitoa. Näiden lisäksi olen tietysti ammattitutkinnon suorittanut eläintanhoitaja (koirahieroja), joka on opiskellut lisäksi pieneläinten vyöhyketerapiaa ja pieneläinten kraniosakraaliterapiaa.

Yhdeltä koulutukseltani olen tunnevyöhyketerapeutti ja teen ihmisille kehohoitoja. Tunnevyöhyketerapia tarkoittaa enimmillään kahden tunnin tapaamista, jonka aikana haastattelen asiakasta elämäntilanteestaan ja teen kivuttoman, rentouttavan kevyen kokonaisvaltaisesti kehon toimintohin vaikuttavan hieronnan haastattelun perusteella.

Voit siis tuoda koirasi tai kissasi ja itsesi hoitooni – tai minä Kaisa voin tuoda itseni hoitamaan sinut ja koirasi tai kissasi kotiisi. Tarvittavat välineet (hoitopöydän) tuon kotiisi mukanani.

Pidän siitä, että voin yhdistää eläinten ja ihmisten hoitamisen. Molemmat täydentävät toisiaan, tuovat uusia näkökulmia ja ymmärrystä myös toiseen osaamisalueeseen. Kaisa.

Pidän siitä, että voin yhdistää eläinten ja ihmisten hoitamisen. Molemmat täydentävät toisiaan, tuovat uusia näkökulmia ja ymmärrystä myös toiseen osaamisalueeseen. Eläimet opettavat hetkessä elämistä, ihmiset taas tulevaisuuden suunnittelua ja ennakointia. Minulle on töissäni hyötyä myös lääkehoidon osaamisestani.

Olen opiskellut myös mentaalista valmennusta, joka täydentää sekin osaltaan osaamistani eläinten ja ihmisten hoidossa. Eläimen hoidossa on aina tärkeää huomioida eläimestä vastuussa olevat ihmiset ja tarvittaessa suositella uusia kotona tehtäviä käytäntöjä tai harjoituksia. Ihmisen hoidossa taas on tärkeää tunnistaa ihmisten erilaiset toimintatavat ja tottumukset ja tuntea tapoja tarvittaessa ohjata muuttamaan näitä kahta.

Mielestäni on tärkeää muistaa koko ajan, että opin jotain (usein paljon) jokaisesta tapaamisesta ihmisasiakkaan tai eläinasiakkaan kanssa. Elämä on oppimista, unohtamista ja kertaamista.

Mikään muu ei ole pysyvää kuin muutos...

Minulle sopii parhaiten elämäntyyli, jossa voin yhdistää useita erilaisia asioita: palkkatyön, ammatinharjoittajuuden (joita teen Tassauksen ja Miracuran kautta) sekä jatkuvan opiskelun. Tasapaino elämän osa-alueiden välillä on tärkeää, muttei haittaa jos se joskus järkkyy: siitä opin ja kenties huomaan, että on aika lähteä uuteen suuntaan.

Mikään muu ei ole pysyvää kuin muutos…

Olen opiskellut myös työ- ja organisaatiopsykologiaa, valmistunut laborantiksi, suorittanut yrittäjän ammattitutkinnon ja ennen aikuisikää opiskellut myös maa- ja metsätaloutta, suurkeittiössä toimimista ja kodinhoitoa.

Toimin tällä hetkellä myös kokemusasiantuntijana. Käyn puhumassa masennuksesta, syömishäiriöstä ja dissosiaatiohäiriöstä eli kertomassa omaa sairaustarinaani. Olen esimerkki siitä, että noista kaikista voi toipua. Ja että on mahdollista uskoa, etten enää sairastu.

Olisipa mukava tutustua SINUUN.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun
%d bloggaajaa tykkää tästä: