Koirantasauspalvelu Tassaus

Miten voit estää koiria pissaamasta talosi seinään tai pihallesi?

koira nostaa koipeaOvatko pissatahrat talosi seinässä tai lähellä ongelma? Tuntuuko, ettei mistään ole apua, koirat tai kissat käyvät aina vaan asioillaan pihallasi tai portillasi?

Ongelmaan on olemassa yksikertainen ratkaisu, jota koiranomistajien edellytetään käyttävän sakon uhalla muun muassa Espanjan Marbellassa.

Etikka.

Tiesitkö, että etikka neutraloi kaikenlaisia hajuja? Entä tiesitkö, että etikanhaju saa koirat ja kissat väistämään paikkoja, joissa sen tuntevat?

Kokeile huuhdella talosi seinä tai portti vesi-etikkaliuoksella. Tarvittaessa voit ottaa harjan mukaan ja pestä vesi-etikkaliuoksella seinässä tai portissa (tai asfaltissa) olevat tahrat. Sen jälkeen pidä silmällä, kuinka kauan koirat koiranpissatahrat pysyvät poissa ja toista käsittely tarvittaessa.

Etikanhaju karkottaa koirat ja kissat joksikin aikaa myös hiekkalaatikolta tai kasvimaalta.


[pdf-embedder url=”http://tassaus.fi/wp-content/uploads/2018/06/etikka2-esite.pdf” title=”etikka pissaamisen torjunnassa”]

 


Kalkkeutumia irrottavaa etikkaa kannattaa muutenkin pitää aina kodissa kaapissa: etikka on monikäyttöinen aine.

lätäkkö, etikkaEtikka ja sooda ovat joka kodin välttämättömät siivoustarvikkeet. Heittämällä joukkoon vielä sitruunaa saa tehoa siivoukseen.

Jos hiuksesi ovat takkuiset tai sähköiset, etikka voi auttaa. Yhtä hyvin voi toimia myös pitkäkarvaisen koiran turkin takkuihin.

Etikka kiillottaa ja puhdistaa kalkkijäämiä kodinkoneista.

Etikkaa ei kuitenkaan happamuutensa takia kannata käyttää huokoisten pintojen, kuten alumiinin, marmorin, kalkkikiven tai vanhan emalin puhdistamiseen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun
%d bloggaajaa tykkää tästä: