Koirantasauspalvelu Tassaus

Kuka Tassaus?

Kuka Tassaus?

Olen Kaisa Nousiainen, Tassaus koirantasauspalvelun perustaja. Hoidan pääasiassa koiria Tassauksen toimitilassa Kumpulassa Helsingissä ja kotikäynneillä pääasiassa Helsingissä. Minulla on kaksi koiraa, joista vanhempi muutti meille jo kolmetoista vuotta sitten. Noudatan tuttujen ja vieraiden koirien kanssa toimiessani positiivisen vahvistamisen periaatteita.

Olen opiskellut koirahierojaksi Eläinten luontaislääkintäkoulu Weterissä Helsingissä 2014-2015 ja suorittanut Amiedussa eläintenhoitajan ammattitutkinnon (osaamisalana koirahieronta) 2017.

Olen opiskellut lähihoitajan ja laborantin tutkinnon sekä  2016 yrittäjän ammattitutkinnon. Kaksikymmenta vuotta sitten opiskelin majoitus-, ravitsemus- ja puhtauspalvelualan perusteet sekä paljon myöhemmin perusopintojen verran työ- ja organisaatiopsykologiaa yliopistossa. Olen tehnyt 15 vuotta töitä lähihoitajana eri paikoissa Suomessa ja ulkomailla.

>Valmistuin huhtikuussa 2019 ihmisten vyöhyketerapeutiksi (diplomivyöhyketerapeutti), opiskelen pieneläinten vyöhyketerapiaa Weterissä Helsingissä ja kraniosakraaliterapiaa Upledger-instituutissa. Eläinten (Tassaus) ja ihmisten (Miracura) asiakastapaamisten ohella olen osa-aikaisessa palkkatyössä kotihoidossa. Harrastuksekseni opiskelen itsenäisesti markkinoinnin lisäksi fytoterapiaa eli kasvilääkintää sekä ihmisten ja koirien ravitsemusasioita. Teen myös suoramyyntiä muun työn ohessa.

Siirry sivun alkuun
Näytä painikkeet
Piilota painikkeet