Koirantasauspalvelu Tassaus

Kuka Tassaus?

Kuka Tassaus?

Olen Kaisa Nousiainen, Tassaus koirantasauspalvelun perustaja ja monialayrittäjä. Hoidan pääasiassa koiria Tassauksen toimitilassa Kumpulassa Helsingissä ja kotikäynneillä pääasiassa Helsingissä. Minulla on kaksi koiraa, joista vanhempi muutti meille jo kolmetoista vuotta sitten. Noudatan tuttujen ja vieraiden koirien kanssa toimiessani positiivisen vahvistamisen periaatteita.

Olen opiskellut koirahierojaksi Eläinten luontaislääkintäkoulu Weterissä Helsingissä 2014-2015 ja suorittanut Amiedussa eläintenhoitajan ammattitutkinnon (osaamisalana koirahieronta) 2017. Opiskelen pieneläinten vyöhyketerapiaa Weterissä ja pieneläinten kraniosakraaliterapiaa Upledger-instituutissa.

Olen opiskellut lähihoitajan ja laborantin tutkinnon sekä  2016 yrittäjän ammattitutkinnon. Olen tehnyt 15 vuotta töitä lähihoitajana eri paikoissa Suomessa ja ulkomailla. Huhtikuussa 2019 valmistuin ihmisten tunnevyöhyketerapeutiksi. Eläinten (Tassaus) ja ihmisten (Miracura) asiakastapaamisten ohella olen osa-aikaisessa palkkatyössä kotihoidossa. Harrastuksekseni opiskelen itsenäisesti markkinoinnin ja johtajuuskoulutuksen lisäksi fytoterapiaa eli kasvilääkintää sekä ihmisten ja koirien ravitsemusasioita. Teen myös suoramyyntiä muun työn ohessa.

Siirry sivun alkuun
%d bloggaajaa tykkää tästä: