Tassauksen tarina

Olipa kerran…

Olipa kerran elämä, joka alkoi syksyllä vuonna 2004. Elämän alku on hämärän peitossa, tilastot alkavat vasta keväästä 2005, jolloin elämän saaneeseen kehoon istutettiin mikrosiru. Silloin elämän saanut nelijalkainen siruineen sijaitsi Kreetalla.

Sittemmin tämän tarinan toinen päähenkilö, syksyllä 2004 syntynyt Miki-koira muutti Kreetalta lopunelämän kotiinsa Suomeen, Helsinkiin. Mikin perheeseen kuului loppuveiheessa elämää kaksi ihmistä ja tammikuusta 2014 myös koirakaveri. Miki siirtyi autuaammille myyrämaille huhtikuussa 2021.

Miki

Miki oli uskomaton tyyppi, kaunis ja lihaksikas. Selviytynyt karikoista, joihin moni olisi uponnut. Viidennentoista ihmisen ikävuoden koittaessa Miki oli edelleen nuorekas ja energinen, vaikkei häntä heilunutkaan enää kuten vielä vuosikin aiemmin. Miki on opettanut minulle asioita ihan alusta asti.

Läsnäoloa. Iloa. Rakkautta. Säännöllisyyden ja pitkäjänteisyyden merkitystä. Läheisyyttä, vastapainoksi etäisyyden ottamista. Miki on syy, jonka takia Tassaus sai alkunsa. Ilman Mikiä ei olisi minua eläintenhoitajana. Ilman Mikiä en olisi ymmärtänyt omaa, saati muiden ihmisten tassuterapian tarvetta.

Miki elää muistoissamme 8.4.2021 jälkeen.

Pipa

Mikin kaveriksi lopunelämän kotiinsa muutti Pipana. Pipa on espanjalaisen omistajan hylkäämä roska, joka sittemmin osoittautui pikakiitäjäksi. Kisoissa menestynyt joukkueemme Roskaraketit on osallistunut monena vuonna kaikkien koirien ratakisoihin Helsingissä ja myös Tampereella ja Turussa.

Ilman Pipanaa Tassaus ei olisi olemassa. Pipana on opettanut minulle hellyyden antamista ja vastaanottamista, jatkuvan treenaamisen merkitystä ja jatkuvan mitään vastineeksi vaatimattoman kiitollisuuden osoittamista.

Miksi Tassaus?

Tassaus on olemassa, koska haluan palauttaa maailmalle sen loputtoman rakkauden ja itsestäänselvän anteeksiannon, jota olen saanut kokea. Sen loputtoman hyväksynnän ja kiitollisuuden, aidon läsnäolon ja kaikkensa tekemisen.

Nämä asiakkaani minulta saavat.

Siirry sivun alkuun
%d bloggaajaa tykkää tästä: