Koirantasauspalvelu Tassaus

Tassauksen tarina

Tassauksen tarina

Olipa kerran…

Tassaus, tarina, koirahieronta, koirantasauspalvelu, Helsinki

Olipa kerran lähihoitaja, joka oli alkanut ajatella haluavansa ihmisten lisäksi auttaa myös eläimiä. Hoitaja oli luonteeltaan kärsimätön ja halusi toteuttaa unelmansa heti eikä huomenna. Hän löysi sattumalta Oulussa asuvan koirahierontakoulun perustajan yhteystiedot ja päätyi muutaman kuukauden päästä aloittamaan koirahierojaopinnot Helsingissä.

Hän nautti suunnattomasti voidessaan kohdata eläimiä ja auttaa niiden omistajia löytämään keinoja auttaa rakkaita karvavarpaitaan vähentämällä kipuja ja avaamalla uusia näkökulmia. Hän pystyi tutustumaan omiin koiriinsa uudella tavalla ja oppimaan ymmärtämään koirien käytöksen syitä paremmin.

Uudet ihmiset
tarina, Tassaus, koirantasauspalvelu, koirahieronta, Helsinki

Hoitaja tutustui uusiin ihmisiin ja huomasi ihmettelevänsä, kuinka palaset joskus loksahtavat kohdalleen kuin sattumalta. Kuinka ympärillä tuntui jatkuvasti liikkuvan häntä auttamaan inspiroivia ihmisiä ja eläimiä. Hän törmäsi myös sattumalta yrittäjäkurssiin, joka olisi puolen vuoden päästä pidetty Helsingissä. Kärsimättömänä hän päätti, ettei odottele, vaan osallistui kuukautta myöhemmin alkavaan kurssiin Porvoossa. Kurssin aikana ja jälkeen hän suunnitteli oman yrityksensä yksityiskohdat. Vaikka tietysti suunnitelmat muuttuivat vielä matkan varrella…

Uudet ihmiset veivät häntä mukanaan uusiin harrastuksiin, kuten tutustumaan tarkemmin eteeristen öljyjen vaikutuksiin ja lukemaan lisää luontaislääkinnästä. Ympärillä olevien ihmisten myötävaikutuksella hän lähti myös opiskelemaan ihmisten vyöhyketerapiaa: hän ajatteli, että siitä koiratkin varmasti hyötyvät.

Rajaton maailma
Tassaus, valo, tarina, koirahieronta, Koirantasauspalvelu, Helsinki

Jossain vaiheessa hän alkoi melkein huomaamattaan ajatella, ettei ole “pelkkä hoitaja”, vaan arvokas ihminen, tekee hän sitten jatkossa mitä tahansa. Hän päätti, että hänen yrityksensä edustaa hänen arvojaan häpeilemättä, rohkeasti ja avoimesti. Tämä ajatus on syntymisensä jälkeen vain voimistunut koulutuksissa, jossa hän on pyrkinyt löytämään itsestään uusia puolia ja näkemään omat lähes rajattomat mahdollisuutensa.

Juuri nyt hän haluaa tutustua uusiin ihmisiin ja eläimiin ja auttaa kaikkia parhaansa mukaan. Hän haluaa luoda alalleen uutta kulttuuria ja käytäntöjä ja vaikuttaa asioihin oman asuinalueen ja valtakunnan tasolla.

Hän haluaa erityisesti tavata henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita ja valmiita muuttamaan maailmaa uudenlaiseksi. Hän uskoo, ettei maailma pysy paikallaan, vaikka hän yrittäisikin pysyä: miksi siis yrittää?

Hän haluaa vain olla valo, joka valaisee maailmaa.

Tarina, Tassaus, koirahieronta, Helsinki, koirantasauspalvelu

Siirry sivun alkuun
Näytä painikkeet
Piilota painikkeet